Jyväskylä int

Takana on pitkä ja raskas päivä, mutta ihan antoisa, nimittäin Jyväskylän kv näyttely. Tuomariksi Cairneille oli kutsuttu Paula Heikkinen-Lehkonen (joka nosti Taika ROPiksi Hämeenlinnassa elokuussa 2005…). Taikatuiskuista oli ilmoitettu Allin lisäksi Ringo ja Lyyli. Junnu-uroksia oli ilmoitettu 9 ja vain 3 sai erin. Ringo siis hienosti JUN ERI 2. Eikä siskolikka jäänyt huonommaksi. Vielä suuremmasta määrästä junnunarttuja Lyyli nousi neljänneksi laatumaininnalla ERInomainen. Kiitos Heikille Lyylin esittämisestä. Alli sai avoimessa luokassa ERIn mutta ei sijoittunut. Olen siis syystäkin tyytyväinen.

Millin juoksut ovat alkaneet ja tyttö on tarkoitus astuttaa näistä juoksuista. Isä ehdokkaana on ”vanha herra” Tiki eli C.I.B Pauper’s Flamenco. Lisää tietoa ja yhdistelmän sukutaulu löytyy pentuja suunnitteilla osioista.

Alla kuva Ringosta kehässä, kuvan (C) Mika. / Ringo in ring. Picture: Mika

 

Today was int show in Jyväskylä. Judge was mrs Paula Heikkinen-Lehkonen. Ringo JUN EXCELLENT 2, Lyyli JUN EXCELLENT 4 and Alli OPEN EXCELLENT.

Milli (T. Taivaan Taika) has started his season and I have planed to match her to ”old boy” Tiki (C.I.B Pauper’s Flamenco). More information in puppy page.

Vastaa