Näyttelytuloksia / Show results

Perjantaina pakattiin kamat kasaan ja autonnokka kohti Tallinaa, mukaan otettiin Lily Taikan ja Aldun jäädessä ”kotinaisiksi”.  Lauantaiaamu ei alkanut kovin lupaavasti, kun aamulla totesimme että autoon oli menty sisään ja kaikki kamat oli lähteneet kävelemään… Onneksi kuitenkin päivää vähän pelasti Lily menestys Eestin Voittaja 2010 näyttelyssä neidin pokatessa junnusertin lisäksi tittelin EEJV -10. Tuomarina oli Luis Pinto Teixeira, Portugalista. Lily oli myös PN3. Sunnuntaina oli vuorossa Eestin terrierijärjestön järjestämä erikoisnäyttely jossa tuomarina oli William Brown-Cole Englannista. Siitä huolimatta että tänään Lilyä kiinnostivat enemmän lentävät lehdet kuin esiintyminen nosti tuomari hänet VSP:ksi kera kolmannen junnusertin. Eli viikonloppu ”poiki” Lilylle tittelin EEJV-10 sekä EE JMVA. Vaikka muuten olikin vähän synkempi reissu, onneksi mukava menestys kuitenkin lämmittää mieltä. Kiitos avusta ”hädän hetkellä” Riina ja Toni.

Lauantaina täällä kotiSuomessa oli Cairnterrierikerhon erikoisnäyttely Laukaalla. Tuomarina oli Carol Confue kennel Anjofrasta. Hän nosti Ranen junioriluokassa toiseksi laatumaininnalla erinomainen. Sunnuntaina oli vuorossa Jämsän kaikkien rotujen näyttely jossa tuomarina oli Martin Philipps Englannista. Tänään Rane JUN ERI 4. Eli hienosti meni täälläkin 🙂 Onnea Paula, Minttu ja Tarja!

Rane Jämsässä / Rane in Jämsä. Picture (c) Mika

We spend weekend in Tallinn Estonia. Saturday was Estonian Winner 2010 show. Lily JUN EXC 1, JUN CC, BOB JUN and BB-3. Lily also get title EEJW-10. Judge was mr. Luis Pinto Teixeira from Portugal. Sunday was speciality show for terriers. Judge was mr. William Brown-Cole from England. Lily JUN EXC 1, JUN CC, BOB JUN, BB-1 and BOS!! So Lily is now EEJV-10 and EE JCH.

Here in Finland… Saturday was Cairnterrier clubs speciality show in Laukaa. Judge was mrs Carol Confue from kennel Anjofra. Rane (T. Aurinkoinen Arthur) JUN EXC 2. And today national show in Jämsä. Judge was mr. Martin Phillipps from England. Rane JUN EXC 4.

 

Vastaa