Näyttelyvuoden päätös / End of showyear 2010

Viikonloppuna oli vuoden viimeinen näyttely eli perinteinen messari. Lauantaina Helsinki Winner 2010 näyttelyssä tuomarina Thomas Hehir Irlannista.

Rane l. T. Aurinkoinen Arthur JUN EH ja

Lily l. T. Aurinkoinen Aileen JUN EH.

Sunnuntaina Voittaja 2010 näyttelyssä Cairnit tuomaroi Arja Koskelo Suomesta. Hän antoi Lilylle laatumaininnan ERInomainen mutta isossa luokassa sijoitusta ei kuitenkaan tullut. Koska eilen eri ei ollut itsestään selvyys olen todella tyytyväinen Lilyn eriin.

Lily l. T. Aurinkoinen Aileen JUN ERI.

Kaiken kaikkiaan tämä näyttely- ja koiravuosi on ollut mitä mainioin. Kasvattini ovat hienosti olleet esillä ja menestystäkin on tullut. Eniten mieltäni kuitenkin lämmittää HILLAn (Taikatuiskun Aurinkoinen Amelie) menestys: Hilla sijoittui kuluneena vuonna useita kertoja parasnarttu luokassa saaden kaksi sertiä, yhden varasertin ja ollen kerran peräti ROP. Eli oikein paljon terveisiä ja onnitteluja vielä tätäkin kautta sinne Nurmeksen suuntaan. Myös omien koirien kohdalla on mennyt hienosti: Alli sai viimein kaivatun Suomen sertin ja näin ollen valioitui Suomen muotovalioksi syyskuussa. Tämä oli kesän ”tavoite” ja se saavutettiin. Tästä on ensi vuonna hyvä jatkaa. Myös koiramaailman ulkopuolella perheessämme tapahtui isoja asioita, esikoistyttäremme Neea syntyi elokuussa.

Nyt kuitenkin on aika rauhoittua joulun alusaikaan ja niinpä haluan toivottaa tätä kautta oikein rauhallista ja lämmintä joulunaikaa kaikille ystäville ympärillämme ja iso KIITOS avusta kuluneena vuonna. Tavataan taas ensi vuonna kehän laidalla.

 

Lily uudessa tehtävässään ”lapsenlikkana” / Lily in her ”new job”, she loves to babysit our Neea

Last weekend was trational show weekend, Helsinki Winner and Winner 2010 shows in messukeskus. Saturday judge was mr Thomas Hehir from Ireland.

Rane l. T. Aurinkoinen Arthur JUN VG and his sister

Lily l. T. Aurinkoinen Aileen JUN VG.

Saturday judge was mrs Arja Koskelo from Finland

Lily l. T. Aurinkoinen Aileen JUN EXC.

After all this show- and dogyear has been good. My progeny has been well represent in shows and some success has also become. Hilla (T. Aurinkoinen Amelie) has placed several times in best bitch class and get two CC’s, one resCC and has also been once BOB. Our Alli (Pauper’s Xtra Tequiza) finally get Finnish CC and become Finnish champion in September. And in personal life has also happened big thinks, our firstborn daughter Neea was born in August.

I wish merry christmas and happy new year to all our friends abroad!

Vastaa