Ohjauskuviot hukassa

Tänään tehtiin Savikon Sepon 3. lk:n kisarataa. Jepjep… pyöritystä, kieputusta, leijeröintiä. Putkelta putkelle leijeröinti toimi ihan ok, mutta pakko alkaa treenaamaan putkiin irtoamista. Pari kertaa oli pakko taas saatella Lily putkelle ja silti tuli ohi. Blaah. Pointsit siitä että koiralla oli tänään VAUHTIA niin että meikäläinen ei ollu pysyä perässä. Mulla nyt oli muutenkin huono päivä, en muistanut miten aioin ohjata tai minne oltiin menossa. Aika säälittävää räpellystä etten sanois. Koira kuiyenkin teki joten Hyvä fiilis jäi. Saara oli mukana treenimaskottina ja sosiaalistui koko tunnin. Ja mikä parasta TODISTETUSTI meidän ulkosiisti koira pissi ulos. Jei!

Treenien jälkeen mentiin kiireenvilkkaa Allin kanssa osteopaatin vastaanotolle.  Ihana nähdä kuinka Alli nauttii Hannan hoidosta ja selvästi olo helpottui kun kireyksiä saatiin pois. Ainoa huolenaihe oli Allin selkäydinnesteen kierron hitaus. Hanna arveli että se johtuu Allin lääkkeistä, Rimadyliähän menee edelleen isolla annoksella. Tämän suhteen sovittiin uusintakäynti kunhan Alli pääsee lääkkeistä eroon. Toivottavasti tämä tapahtuu edes joskus. Lisäksi sovittiin Lotan kanssa että hoidetaan Alli kraniosakraalihoidolla lähiaikoina, sen pitäisi palauttaa juuri näitä nestekiertoja oikeaan.

Alku viikosta Alli oli taas pari päivää kipeämpi ja ei varannut jalalle oikeastaa yhtään. Juttelinkin leikanneen ortopedin kanssa ja hän suositteli vielä kipulääkityksen jatkamista pari viikkoa ja sitten vielä rtg kontrolli. Epäili että toipumisen hitauden taustalla voisi olla kierukkavamma, joka olisi tullut rotikka episoidissa, mutta se selviää varmasti vain tähystämällä polvi. Toivotaan että siihen ei jouduttaisi vaikka tällä hetkellä tilanne ei kovin valoisalta näytä. Tosin tänään on ollut liikkumisen suhteen parempi päivä. Toivotaan että Hannan hoito auttaisi toipumisessa.

Vastaa