Syksy saapuu

Hups kuinka aika onkaan vierähtänyt…. Suorastaan koko kesä on mennyt ohi kuin hujauksessa.

Allin vointi on mennyt pikku hiljaa parempaan, alkukesästä kävimme Remediumissa Petran vastaanotolla juoksemassa muutaman sarjakortin verran vesijuoksumatolla. Tämän avulla Allin jalkaan saatiin lihasmassaa ja tätä kautta tukea leikatulle polvelle. Nyt Alli jo köpsöttelee aika hyvin ja ontuma/kipeymäjaksot ovat vähentyneet huomattavasti. Tällä hetkellä Alli kestää myös jo uimista mikä on hyvä asia ja vahvistaa lihaksia entisestään.

Lilyn kanssa ollaan treenailtu kesä enemmän ja vähemmän täysipainoisesti. Vauhtia alkaa pikku hiljaa löytyä, mutta ulkokentillä ongelmaksi on muodostuneet hajut (lue rusakon kakat kentällä) joita jäädään haistelemaan, hallissa tätä ongelmaa ei ole. Alkukesästä aloitetut Kaukosen Ullan treenit ovat meille toimineet ja Ullan tyyli selvästi sopii meille, nyt Lily jopa irtoaa poispäin minusta ilman että a) se karkaa palkalle tai b) lyö heti hanskoja tiskiin. Olen tyytyväinen tähän edistykseen ja ehkä me vielä kisaamaankin taas päästään.

Saara on kasvanut ja kehittynyt kesän aikana kovasti ja kolkuttelee jo junnuikää. Pentukehiä ollaan kierretty aika paljonkin ja Saara on pärjännyt niissä ihan hyvin, useampi ROP pennun titteli on tullut kotiin tuomisina. Suunnitelmissa on pari ulkomaan reissuakin jo pikkasen kanssa.

Taika mummo täytti elokuussa 12v ja kävi sen kunniaksi hammashuollossa ja verikokeissa jossa todettiin kaiken olevan hyvin. Kesä helteillä mummon vauhti oli vähän hitaampaa mutta nyt taas tassu nousee entiseen malliin kun säät vähän viilentyivät. Mutta onhan se aina vähän jatkoajalla menoa näiden mummo ja pappa koirien kanssa <3

image imageimage

Vastaa