Treeniä…

Otteet Salme Mujusen kirjasta osa 2. Välistä vetoa ja vaikeaa keppikulmaa. KeppIen sisäänmeno vielä Lilylle hankala, sinänsä kepit onnistuu hyvin. Täytyy vain muistaa jättää koiralle tilaa, auttaa sitä mutta muistaa luottaa siihen että kyllä se osaa. Välistä vedot sinänsä ok, kunhan vaan ohjaaja taas muisti kertoa koiralle mitä tehdä. A:n kontaktit targetilla ja A:n jälkeen valssi osottautui parhaaksi ohjauskuvioksi. Leijeröinti 7 ja 8 esteen välillä ok. Ihan jees torstai treenit.

image

Illalla laittelin koirille ruokaa ja kiinnitin huomiota kaiken maailman lisäravinteisiin ja öljyihin mitä meillä menee. Ja menehän niitä. Kotoa kun löytyy neljä eri ikäistä ja eri tarpein varustettua koiraa on soppa valmis. Jääkaapin ovesta löytyy lista mitä kellekin annetaan ja koska. Suurinosahan on Allin nivelvalmisteita mutta aika huvittavaltahan tämä näyttää… Laadulla ja käyttötarkoituksella on väliä, ehkä? Kai? Luultavasti? Ainakin haluan uskoa niin 😉

image

 

Lilyn poika Veeti (T. Sisukas Sheikki) oli myös käynyt silmä- ja polvitarkastuksessa tervein paperein. Hieno juttu ja Vaasan suunnalle terveisiä!

Vastaa