Ulkomailla

Viikonloppuna pakattiin taas auto täyteen tavaraa ja koiria ja käännettiin ratti kohti vähän uusia maisemia, nimittäin Ruotsiin. Keski Ruotsissa lähellä Östersundia oli kaksi näyttelyä johon lähdimme tuttujen Johannan ja Kilun lähtiessä matkaseuraksi. 

Lauantaina oli paikallisen terrierijärjestön ryhmänäyttely Åsarnassa. Cairneja oli ilmoitettu 27 ja tuomarina oli Malgorzata Jurek Puolasta. Ei voi sanoa kuin että ei ollut meidän päivä. Molemmat tytöt saivat erit sijoittuen luokassa sa:n kera mutta siinä se (Lily eri2,sa ja Alli eri3, sa). Kilulla ja Johannalla ei mennyt sen paremmin. Onneksi sunnuntaina oli toinen näyttely vielä edessä.
Sunnuntaina oli intti näyttely Sventavikissä ja Cairneja ilmoitettu 24. Tuomarina oli Zelica Von Zidar Sloveniasta. Alli oli ilmoitettu avoimiin ja oli tuomarin mielestä ihan liian kompakti ja raskas, niinpä Alli sai vain EH:n. Lily oli valioissa. Tuomari tykästyi Lilyyn antaen ERIn ja SA:n sekä luokkavoiton. PN luokassa tuomari nosti Lilyn voittamaan kera sertin ja ccibin! Näin Lilystä tuli uusi SE CH eli Ruotsin muotovalio. Lopuksi tuomari palkkasi Lilyn vielä ROPiksi matkaseura Kilun ollessa VSP. Olin niin hämilläni ja yllättynyt että en edes tuulettaa tajunnut, no onneksi Johanna hoisi sen puolen kehänlaidalla munkin puolesta 😀 Upea päätös upealle (vaikkakin rankalle) reissulle. Tätä en odottanut enkä uskonut jos joku olisi minulle ennen lähtöä sanonut. Tarinan opetus, koskaan ei tiedä miten käy 😉

Weekend was two shows in Sweden. 
Saturday groupshow in Åsarna, judge mrs Malgorzata Jurek from Poland. 27 entered Cairns.
Alli in CH class EXC 3, CQ
Lily in CH class EXC 2, CQ
Sunday int. show in Svenstavik, judge mrs Zelica Von Zidar from Slovenia.
Alli in OPEN class VG 4
Lily in CH class EXC 1, CQ, BB1, CAC, CACIB, BOB and new SE CH!!!
Wow, I can’t believe this!!! I’m so happy, because there was so many other beutiful Cairns 🙂

Vastaa