Uusi vuosi…

… ja uudet kujeet vai miten se menee…

Taikatuiskulan uusi vuosi vaihtui rauhallisesti. Meillä koirat eivät pahemmin raketeista välitä kunhan tietyt asiat ovat kunnossa: sälekaihtimet kiinni, valot päällä ja taustameteliä sopivasti. Muutaman kerran koirat haukahtavat ja asia jää siihen. Toki ulkoilua vältetään pahimman paukkeen aikana eivätkä koirat jää uutena vuotena yksin.

Alkuvuodesta meillä onkin pitkästä aikaa toiveena saada pentulaatikkoon vipinää. Saara on astutettu Morriksella ja kovasti näyttäisi siltä että toiveeni helmivauvoista olisi kuultu. Jos jotain niin minulla meidän perheessä on pentukuumetta, onhan edellisestä pentueesta kulunut jo pari vuotta!

Haluan vielä kiittää kaikkia kasvatin omistajia, ystäviä ja tuttavia kuluneesta vuodesta ja toivottaa onnea ja menestystä tälle tulevalle. Toivotaan että tuleva vuosi on yhtä antoisa kun edeltäjänsä ❤️

 

 

Huihai!

Hui, onpa vierähtänyt ihan liian pitkä aika viimeisimmästä päivityksestä! Sinänsä Taikatuiskulassa on ollut hyvin hiljaista joka rintamalla. Muutamat aktiiviset kasvatit ovat käyneet näyttelyissä ja itse olen Saaran kanssa kiertänyt kehissä. Agilityä ollaan treenattu omaksi iloksi, Mummo osaston keskittyessä nauttimaan olostaan.

Lilyn ja Jackin pennut

Lily synnytti 12.3 ihanan vaalean viisikon (3+2). Kaikki on mennyt hyvin ja Lily hoitaa katrastaan konkarin ottein.

Yksi pojista etsii vielä omaa kotiaan! Ota ihmeessä yhteyttä jos oma Taikatuiskun pentu kiinnostaa!

image

Pentuja

Lily aloitti viimein juoksunsa ja on käynyt treffeillä Jackin kanssa. Odotamme näiden rakkauslapsien syntymää maaliskuun puoliväliin. Mikäli oma pentu kiinnostaa, kerron mielelläni lisää. Etsin myös yhteistyökykyistä sijoituskotia narttupennulle!joulu12

 

Pentuja

Maisa (T. Sisukas Sussu) kävi tänään ultrassa ja epäilylle saatiin vahvistus. Maisan ja Klapin (Heilurihännän Name Of The Game) rakkauden hedelmiä on odotettavissa joulun alla.

kuvassa Maisa viime syyskuussa Tampereella

image