Mietitkö pentua?

Jokainen käyttämäni yhdistelmä on tarkoin harkittu ja suunniteltu. Käyttämäni yhdistelmät ovat Cairnterrierikerho ry:n jalostustoimikunnan hyväksymiä. Pentueen vanhemmat ovat silmä- ja polvitarkastettuja ja terveiksi todettuja sekä näyttelyissä palkittuja. Ulkomuodon lisäksi luonne on myös yksi tärkeä kriteeri tehdessäni jalostusratkaisuja. Cairnin tulee olla avoin ja rohkea, mutta ei missään nimessä arka tai riidanhaluinen. Pyrin mahdollisuuksien mukaan luonnetestaamaan ja/tai MH kuvaamaan jalostukseen käyttämäni koirat.

Taikatuiskun pennut ovat
luovutuksessa aikaisintaan 7 viikkoisina
rekisteröityjä Suomen Kennelliittoon
sirutettuja
useaan kertaan madotettuja
Eläinlääkärin tarkistamia
Sappihappotestein testattuja (sappihappotestillä seulotaan Cairneillakin perinnölliseksi todettua maksashunttia).

Mukaasi saat pienen ”starttipaketin” sisältäen mm. penturuokaa, sekä suulliset että kirjalliset pennunhoito-ohjeet ja Cairnterrieri kerhon pentuoppaan. Pennun ensimmäinen trimmaus ns. pentutrimmi, joka tehdään noin 5kk iässä, kuuluu myös kauppahintaan. Jatkossa trimmaan kasvattini mielelläni. Lisäksi liitän pennunostajan vuodeksi Cairnterrierikerhon jäseneksi ellei hän jo ole. Luonnollisesti kasvattajana olen myös saatavilla koiran koko eliniän ajan, niin myötätuulessa kuin mahdollisissa kivikoissakin.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan pennulle pysyvän, rakastavan, aktiivisen ja yhteistyökykyisen kodin älä epäröi ottaa yhteyttä. Aika ajoin etsin myös yhteistyökykyistä sijoituskotia narttupennulle.