Kuntokuuri

Ajattelin että tästä eteenpäin ainakin yrittäisin kirjoitella tänne blogiin vähän enemmänkin siitä mitä meillä tapahtuu… Aksatreenit ovat vielä vähän aikaa tauolla, mutta ehkä niistäkin tulee jatkossa turistua? Tai ainakin jos otan tavoitteeksi kirjoitella kisakuulumiset? Yritetään ainakin 😉

Meidän Allihan on kärsinyt vuoden epämääräisistä jalkavaivoista joihin ei ole lukuisista tutkimuksista huolimatta löytynyt syytä tai selitystä. Allin oireet ovat hyvin radikaalit, se ei varaa ollenkaan toiselle takajalalle. Paras apu ollaan saatu osteopaatilta ja nämä käynnit ovatkin meillä säännöllisiä. Käytämme osteopaatti Hanna Kivistä (www.koiraosteopatia.fi). Viimeksi osteopaatti totesi että Allin takajalan lihakset ovat ”eriparia”. No tätä en ihmettele yhtään, koska pakostakin oikea jalka on kehittyneempi jouduttuaan suuremmalle kuormitukselle. No tästä johtuen meillä alkoi ”kuntokuuri” johon kuuluu Allin kohdalla takapään jumppaa, tasapainoilua tasapainotyynyllä sekä uintia.

Uimassa ollaan käyty hallissa ennenkin ja kaikki tytöt, Mummoa lukuunottamatta tykkäävät hallissa uida. Olemme kokeilleet sekä Hyvinkään koirauimalaa että HelSingin koirauimalaa Vuosaaressa. Jälkimmäisessä on pienemmät altaat, mutta olen todennut että ne ovat meille ihan riittävät ja tästä syystä olemme viime ajat käyttäneet juurikin tuota Vuosaaren hallia. Tänään siis pitkästä aikaa olimme uimassa. Jatkossa ajattelin, että tätä harrastusta jatkettaisiin säännöllisesti parin-kolmen viikon välein, vähän miten aikataulut antavat periksi.

Pennut ovat kasvaneet kovasti ja meno on aika kovaa. Nämä prinsessat osaavat ilmaista hyvin äänekkäästi kun palvelu ei pelaa toivotulla tavalla. Jauhelihaa ja nappuloita ollaan maisteltu hyvällä ruokahalulla. Edelleen minulla on hakusessa yhteistyökykyinen sijoituskoti pk-seudulta! Ota yhteyttä jos sijoituskoti kiinnostaa!

image

Vastaa