Let’s go näyttely

 Vantaalla oli 6.9 (kaatosateessa) perinteinen Let’s go näyttely. Milli (T. Taivaan Taika) oli esiintymässä, tuloksena NUO EH, NUK2. Samoin pitkästä aikaa Allin velipoika Pörri (Pauper’s Xtra Super) oli ilmoitettu. Pörri sai avoimessa luokassa EH:n ja oli luokan 1. Oli mukava nähdä kuinka kundi oli kehittynyt, pitkästä aikaa. Tuomarina oli Branislav Rajic, Sloveniasta.

Pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa ja taloon on laskeutunut hiljaisuus, ainakin osittainen. Kotiin arkeamme jäi sulostuttamaan neiti Lily eli Taikatuiskun Aurinkoinen Aileen. Aika näyttää millainen tänttähäärä neidistä kehittyy, ainakin sopeutuminen laumaamme on sujunut hyvin ja neiti on osottautunut hyvin reippaaksi nuoreksi terrieriksi. Toivottavasti myös sisaruksilla lähtee sujumaan hyvin uusissa kodeissa. Toivotamme oikein antoisia aikoja pennun seurassa kaikille perheille tasapuolisesti. Kuvat ja kuulumiset ovat aina tervetulleita! (ja kiitos jo tulleista)

In Vantaa 6.9 was national show (weather: very heavy rain…). Milli (T. Taivaan Taika) in intermediate class VG and second place. Allso Alli’s brother Pörri (Pauper’s Xtra Super) was there and he get allso VG and firts place in open class. Judge was mr. Branislav Rajic from Slovenia. 

Puppies have left into new families. Princess Lily left with us and now we are starting life together. 

Vastaa